Om oss

"For people who believes in tomorrow"

Bracelet of Unity är en Stockholmsbaserad start up som grundades i syfte för att hjälpa de drabbade efter den enorma explosionen i Beirut, den 4:e augusti 2020. Vi har skapat symboliska handgjorda armband där vinsten doneras till Röda korset och A demand for action som gör direkta insatser på plats i Beirut. 


Efter den fantastiska och positiva responsen efter lanseringen av Libanon armbandet, har vi valt att även lansera nya armband och stötta några andra välgörenhetsorganisationer. Organisationerna som vi valt att stötta är Cancerfonden (Rosa Bandet), Mustaschkampen (prostatacancer), samt Regnbågsfonden. Dessa är viktiga organisationer som kan hållas vid liv genom att vi i samhället hjälps åt. 


Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att vara ett stödkomplement till organisationer som vill göra samhället till en bättre plats. Vi ser upp till alla dessa organisationer som dagligen arbetar hårt på att skapa en tryggare morgondag för alla människor som är i nöd. Tillsammans med ditt engagemang och stöd kommer vi att ha möjlighet att påverka livsviktiga frågor och driva det framåt! 


A simple thing that makes you feel good

Med Bracelet of unity vill vi skapa en feel-good känsla att genom att bära ett armband kunna visa med stolthet för det man står för. Men även veta att man bidrar till en bättre värld.


Läs gärna mer om hur dessa organisationer arbetar:

Mustaschkampen

Rosa Bandet

Regnbågsfonden

Röda Korset

A demand for Action